Siirry sisältöön

Tietoa meistä

 

Tarja Eloranta

Meidän tarinamme

Hei, 

Ilo tutustua sinuun ja kiitos, että olet kiinnostunut palveluistamme!

Olen Tarja, sertifioitu business coach ja valmentaja. Minun taustani on pörssiyrityksestä, jossa valmentava esimiestyö ja coachingkulttuuri ovat olleet pitkään keino tukea henkilöstöä kehittymään ja onnistumaan työssään. Myyntiorganisaation tavoitesuuntautuneisuus, digitaalisten palveluiden käyttöönotto, laadukas kohtaaminen asiakkaan kanssa tai uusien esihenkilöiden ja johtamisen mitä moninaisimmat haasteet olivat arkipäivää ja coaching-aiheitamme monen muun asian lisäksi.

Olen nähnyt coachingin voiman.

Itsekin esihenkilönä olleena, tiedostan, että johtajat ovat usein vailla sparrauskaveria, kenen kanssa voi peilata omia ajatuksiaan ja haasteitaan. Ja vaikka olisikin joku kenen kanssa keskustella yleisesti asioista, moni asia on hyvin henkilökohtainen. Joskus voi olla todella tärkeää keskustella ulkopuolisen, luotettavan henkilön kanssa.

Se antaa voimaa, uusia ideoita ja yllättäviäkin tuloksia.

On lupa vähän ihmetellä omia uskomuksiaan, mistä ne tulevat, ovatko ne oikeasti mitä ovat vai vain uskomuksia. Voidaan avata lukkoja ja löytää uusia keinoja kokeilla.

Coachin kanssa voi etukäteen kokeilla ja keskustella, millaisia vaikutuksia asialla voisi olla. Ennenkuin niitä vie käytäntöön.

 Tarja 

puhelin 045 227 5021

ps. Meillä on useita asiantuntevia ja osaavia coacheja verkostossamme. Löydämme sinulle parhaan ja sopivimman coachin tueksesi.

Kerro toiveistasi, olemme sinua varten.

Meidän tiimi

Osaamista ja kokemusta eri aloilta. Halua ja taitoa auttaa sinua eteenpäin. 

 

Tarja Eloranta 2023 jpg

Tarja Eloranta

Perustaja, coach

Johdon coach, tiimivalmentaja ja uravalmentaja

LiisaTapanainen-scaled

Liisa Kuisma

Coach

Tiimicoach, uravalmentaja, rekrytointikonsultti

Tarja-Kyllonen

Tarja Kyllönen

Työnohjaaja, coach

Tiimi - ja johtamisen valmentaja