Täyttä asiaa,

pilke silmäkulmassa

Hei, tervetuloa sivustollemme!

Olet juuri oikeassa paikassa, kun haluat kehittää itseäsi, löytää vahvuuksiasi ja menestyä sinun valitsemissasi asioissa!

Monipuolinen vuosien kokemus käytössäsi

Verkostovalmentajamme koostuvat organisaatiokehittäjistä ja muutosvalmentajista sekä business coacheista ja työnohjaajista, joilla on laaja osaaminen työelämästä, muutoksesta, johtamisesta ja työhyvinvoinnin kehittämisestä. 

Valitsemme sinulle sopivat kehittäjät toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. 

Meidän tarinamme 

Muistan aikanaan kun aloittelin valmentajan työtä ja koin sen mielekkääksi. Sainkin siinä hienoja onnistumisia, ehkä siksi, että olin kiinnostunut valmennettavieni onnistumisesta ja kehittymisestä. Osasin myös kysyä kysymyksiä, en ollut pääasiassa itse, vaan valmennettavani. Siinä kävikin sitten niin, että meille rakentui luottamuksellinen suhde, jossa pystyimme puhumaan melko laajastikin monista asioista. Pystyimme puhumaan niistä vaikeistakin asioista, joita joskus sanotaan myös uskomuksiksi, jotka toimivat esteenä omalle kehittymiselle.

Kun tuli sitten aikani siirtyä johtamisen tehtäviin, koin luonnollisena sen, että olen ihmisiä varten. Kyllä, olin hyvin tavoitesuuntautunut ja olen edelleenkin. Olen kuitenkin oppinut, että se tavoitteeseen pääsemiseen käytetty matka on se juttu.

Koko aikusurani olen kouluttautunut, ollut kiinnostunut erilaisista asioista ja pyrkinyt pitämään itseni hyvin ajantasalla työelämästä ja teknologian mahdollisuuksista, mutta myös siitä ihmisnäkökulmasta. Se mikä sopii toiselle, ei sovi välttämättä toiselle. Olen saanut matkata hyvin erilaisten ihmisten kanssa, erilaisissa tilanteissa ja haasteissa, ja nähnyt mahtavia onnistumisia. Yksi suurimmista, rohkeuden ja kokeilun halun, joka on johtanut niin itsetuntemuksen kasvuun kuin onnistumisiin työssä tai elämässä.

Erityisesti haluan kuunnella sinua, ymmärtää sinua ja haastettasi ja auttaa sen ratkomisessa.

Kun sinä onnistut, onnistun minäkin…..

Tervetuloa mukaamme!

Tarja

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä tai varaa maksuton tutustumistapaaminen etänä, joka ei velvoita sinua mihinkään. On tärkeää, että haluat tehdä juuri minun kanssani yhteistyötä.

info@coachaas.fi tai puhelin 045 2275021