Palvelumme

Henkilökohtaista tai tiiimivalmennusta työelämän käänteissä. Autamme sinua onnistumaan.

Saavuta tavoitteesi tuellamme

Tuemme yksilöllisesti huomioiden tarpeet ja tavoitteet sekä autamme sinua onnistumaan. Työskentelemme coachaavalla tavalla, haastamme sopivasti löytämään uusia toimivia ratkaisuja, ajattelun kautta, toimimalla peilinä ja sprarrauskumppanina luottamuksellisesti. Autamme sinua hyödyntämään kyvykkyyttäsi, vahvuuksiasi, motivaatiotasi ja osaamistasi.

Tiimeille tarjoamme keinoja rakentaa yhteistä tulevaisuutta, yhdessä oppimista, ja tuloksellisuutta yhteistyön kautta. Tuemme vierellä, tarvittaessa haastamme tai tuuppaamme sopivalla tavalla. 

Olemme ammattivalmentajia. Meillä on taustalla vuosien kokemus johtamisesta eri toimialoilla, johtotason henkilöiden ja työyhteisöjen valmennuksista sekä työyhteisökehittämisestä. Olemme myös kokeneita uravalmentajia. 

Johdon Coaching

Johdon coaching palvelumme on suunnattu toimitusjohtajille ja liiketoimintajohtajille, yksilöinä tai tiiminä. Esimerkiksi uudelle toimitusjohtajalle tai johtoryhmälle mm. työskentelyn kehittämiseen.

Esihenkilöiden Coaching

Esihenkilöille, tiiminvetäjille, HR-managereille, projektipäälliköille. Oletko vastaanottanut uuden johtamistehtävän tai oletko kohtaamassa uudenlaisia haastavia tilanteita? Kaipaatko sparraajaa, ulkopuolista luottamuksellista henkilöä, joka voi auttaa sinua peilaamaan ajatuksiasi ja löytämään parhaita keinoja eteenpäin? Voit olla uusi esihenkilö tai jo kokenut, mutta haluat kehittää ja uudistaa omaa johtamisotettasi.

Tiimicoaching

Etsitkö tiimillesi sparraajaa, joka auttaa teitä tiivistämään yhteistyötä, rakentamaan yhteistä säveltä ja onnistumaan yhdessä? Autamme rakentamaan yhdessä oppivia, tehokkaita tiimejä, jotka hyödyntävät toistenta osaamista, vahvuuksia ja kyvykkyyttä. Autamme myös ymmärtämään moninaisuuden merkitystä tiimin työlle.

Uravalmennus

Oletko urasi käännekohdassa, etsimässä uutta haastetta tai olet muutoksesta johtuen uuden edessä? Uravalmennuksemme kautta saat kirkastetun kuvan ja osaat sanoittaa omaa osaamistasi, motivaatiotasi, kokemustasi ja kertoa saavutuksistasi. Opit miten löydät piilotyöpaikkoja ja miten toimia somessa työnhaun kannalta. Autamme CV:n ja hakemuksen kanssa sekä valmistautumaan haastatteluun. Opit moderneja työnhakutaitoja, jotka auttavat sinua nopeammin eteenpäin ja varmistat tuloksellisen työnhaun.