Siirry sisältöön

 

 

 

Coachaas.fi® - Tukenasi työelämän muutoksissa

 

Hyödynnä potentiaalisi ja onnistu.

Coachaas.fi® (Coaching as a service) palvelumme kautta saat yksilöllistä ja tiimivalmennusta työssä onnistumiseen, erilaisissa työelämän muutostilanteissa, uuden roolin haltuunoton tai johtamisen kehittämisessä. Tuemme valmennettaviamme onnistumaan työssään, sparraamalla ja tukemalla ratkaisukeskeisesti oikeat tavat toimia ja onnistua.

Valmennuksia johtamisen ja työyhteisön kehittämiseen ja Coaching tukea johdolle, tiimien vetäjille, esihenkilöille ja tiimeille. 

 

Luottamus

Toimimme ehdottomalla luottamuksella niin keskusteluissamme kuin kaikessa mitä teemme. 

Vaikuttavuus

Coaching pakettimme on muotoiltu tukemaan sinua mahdollisimman hyvin ja auttamaan sinua kehittymään työssäsi ja hyvinvoinnissasi.

Tulokset

Saat konkreettista tukea, tavoitteesi kirkastuu, löydät uudenlaisia ratkaisuja ja onnistut tavoitteissasi. 

Palvelumme

Johdon Coaching

Johdon Coaching ja tuki muutostilanteissa

Johdon coaching palvelumme on suunnattu toimitusjohtajille ja liiketoimintajohtajille, yksilöinä tai tiiminä. Esimerkiksi uudelle toimitusjohtajalle tai johtoryhmälle mm. työskentelyn kehittämiseen.

noun-thinking-1017248-04D264-150x150

Esihenkilö-valmennukset ja Coaching

Esihenkilöille, tiiminvetäjille, HR-managereille, projektipäälliköille.

Etsitkö täydentävää osaamista johtamiseen? Tai oletko vastaanottanut uuden johtamistehtävän tai oletko kohtaamassa uudenlaisia haastavia tilanteita? Kaipaatko sparraajaa, ulkopuolista luottamuksellista henkilöä, joka voi auttaa sinua peilaamaan ajatuksiasi ja löytämään parhaita keinoja eteenpäin? Voit olla uusi esihenkilö tai jo kokenut, mutta haluat kehittää ja uudistaa omaa johtamisotettasi.

Tiimicoaching

Tiimivalmennukset ja Coaching

Etsitkö tiimillesi sparraajaa, joka auttaa teitä tiivistämään yhteistyötä, rakentamaan yhteistä säveltä ja onnistumaan yhdessä? Autamme rakentamaan yhdessä oppivia, tehokkaita tiimejä, jotka hyödyntävät toistenta osaamista, vahvuuksia ja kyvykkyyttä. Autamme myös ymmärtämään moninaisuuden merkitystä tiimin työlle.

Uravalmennus

Uravalmennus

Oletko urasi käännekohdassa, etsimässä uutta haastetta tai olet muutoksesta johtuen uuden edessä? Uravalmennuksemme kautta saat kirkastetun kuvan ja osaat sanoittaa omaa osaamistasi, motivaatiotasi, kokemustasi ja kertoa saavutuksistasi. Opit miten löydät piilotyöpaikkoja ja miten toimia somessa työnhaun kannalta. Autamme CV:n ja hakemuksen kanssa sekä valmistautumaan haastatteluun. Opit moderneja työnhakutaitoja, jotka auttavat sinua nopeammin eteenpäin ja varmistat tuloksellisen työnhaun.

Arviointipalvelut

Arviointipalvelut

Tarjoamme tilanteeseen sopivia persoonallisuus - ja muutoskykykyarviointeja, jotka auttavat tunnistamaan vahvuuksia ja kehittämään omaa toimintaa. Käyttämämme menetelmät ovat laadukkaita ja tutkittuun tietoon liittyviä arviointeja. 

Esim. Workplace BigFive, Everything DISC, Work of Leaders, Resilienssiarvio ja The Five Behaviors of a Cohesive Team. Hyvinvoinnin osalta saat meiltä halutessasi Firstbeat mittarin tai Työuupumusarvioinnin. 

Asiakkaamme suosittelevat meitä

"Valmennuksen aikana opin omaksumaan oman roolini esimiehenä. Sain rohkeutta kohdata haastavia tilanteita, opin johtamaan erilaisia ihmisiä ja paljon muuta. Sain tukea myös konfliktien käsittelyyn. Voin paljon paremmin itsekin nyt."

- Uusi esihenkilö Teollisuudesta

"Tarjan coaching auttoi minua hanketoiminnan käynnistämisessä. Perustehtävieni kuormittaessa Tarja ohjasi fokusoimaan ajatteluani ja toimintaani siten, että saavutin hanketoimintaan liittyviä tavoitteita suunnitellusti. Dialogit Tarjan kanssa edesauttoivat reflektoivaa oppimista ja oivalsin joka tapaamisessa uusia asioita.”

- Hankejohtaja opetusalalta

"Tästä oli todella paljon apua oman johtamisen kehittämiseen uudessa roolissani. Omalla esimiehelläni ei ollut juuri aikaa minun tukemiseen ja tuntui, että voimme valmentajani kanssa keskustella kaikenlaisista asioista, jotka olivat minulle tärkeitä."

- Liiketoimintajohtaja pörssiyrityksestä

 

Hyödynnämme mm. seuraavia menetelmiä työssämme